Kantoorruimte huren in Sneek

Representatieve kantoorruimte huren in Sneek in een bedrijfsverzamelgebouw. Op dit moment huren onder andere gerenommeerde organisaties zoals: Topfysio en de Thuiszorg. Het kantoorpand is aantrekkelijk gelegen in de wijk Hemdijk. De wijk betreft een rustige omgeving met soortgelijke kantoorgebouwen, middelbare scholen en het Antoniusziekenhuis. Daardoor is het pand goed bereikbaar vanaf het westelijke stadsrond. De binnenstad van Sneek is op loopafstand. Het trein- en busstation van Sneek is op 500 meter afstand. Op- en afritten naar de snelweg A7 zijn bovendien goed bereikbaar zonder files.

Geschikt voor veel activiteiten

Fraaie en lichte kantoorruimte huren in Sneek. De kantoren hebben een moderne uitstraling en zijn geschikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld een klein kantoor voor een ZZP-er, maar ook zeer geschikt als therapieruimte. Of voor bijvoorbeeld opslag van uw archief. Het betreffen een toegankelijke ruimtes. Het pand beschikt over een mindervalide toilet. Kantoorruimte huren in Sneek is daardoor voor veel organisaties en bedrijven toegankelijk. Het gebouw heeft geen lift.

Mogelijkheden in Sneek

Kantoorruimte huren bij ons is goed te combineren met andere ruimtes, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf of organisatie meerdere gescheiden werkplekken prefereert of indien u een eigen wachtkamer wilt hebben voor uw klanten en/of gasten. 

Voorzieningen Simmerdyk 1

Op iedere verdieping is een pantry aanwezig. Wij regelen de schoonmaak- en onderhoud van de tuin, de algemene ruimtes en de toiletgroepen. De pantry is voorzien van diverse kastjes, een koelkast, een kraan en spoelbak, filterkoffieapparaat en een waterkoker. Tevens is hier een kleine wachtruimte voor bezoekers gerealiseerd. De voorzieningen zijn altijd naar wens aan te passen met ons, zodat u uw gasten optimaal kunt ontvangen. De huurders zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een opgeruimde pantry en de aanschaf van eventuele kopjes, borden, etc. Kantoorruimte huren in Sneek moet daardoor in uw voordeel werken! 

Voordelen kantoorruimte huren in Sneek

Indien u een kantoorruimte bij ons huurt, geniet u van diverse voordelen. Wij zijn altijd bereid om over de duur van uw huurovereenkomst te spreken. Bent u bijvoorbeeld een starter, dan begrijpen wij dat u niet een vijfjarige huurovereenkomst aan wilt gaan. Derhalve kunnen wij dan een contract voor u maken waarin u per maand op kunt zeggen. In overleg is bij kantoorruimte huren veel meer mogelijk dan ondernemers vaak denken. Ook als u uw kantoor wilt delen is dit bespreekbaar.

Duurzaam ondernemen/werken

Het kantoorgebouw is in prima staat en recent (2017) zijn alle cv-ketels vervangen. Mede hierdoor zijn wij voorzien van het energielabel B! In de toekomst willen wij dit ook naar energielabel A brengen. Wij werken samen met Energie Inspectie Friesland om al onze bedrijfspanden te voorzien van een goed energielabel. Zo hopen wij bij te dragen aan een beter leef- en werkomgeving in en rondom ons kantoorgebouw. Een kantoorruimte huren in Sneek met een goed energielabel straalt ook naar uw klanten uit dat u bewust met het milieu om gaat.

Kantoorruimte huren in Sneek?

Een bezichtiging is bij ons altijd vrijblijvend. U ontvangt per e-mail of telefoon vooraf een prijsopgave ter indicatie. Hierna plannen wij de bezichtiging in. Meestal kunnen wij dezelfde week of dag nog een afspraak maken. Tijdens de bezichtiging kunnen wij de definitieve huurprijs inclusief servicekosten en omzetbelasting aan u doorgeven. Dit sturen wij ook per e-mail toe. Indien u en/of uw organisatie of bedrijf akkoord is zullen wij een huurcontract opstellen.

En daarna?

Zodra de huurovereenkomst is getekend ontvangt u de sleutels en maken we gezamenlijk nog een afspraak voor de oplevering. Tijdens deze afspraak lopen we de algemene zaken zoals hoe de verwarming werkt even door. Zo kunt u goed van start! Bij vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar - ook in het weekend.

 

01

Per maand
opzegbaar

Bij ons kun je per maand opzeggen.

02

Geen
waarborgsom

We houden het simpel en toegankelijk.

03

Goedkoop
internet

Goed beveiligd. Super snel. Goedkoper dan een eigen abonnement.

04

Gratis
parkeren

Geen extra kosten voor het huren van een parkeerplaats.

05

Goedkoop
huren

Vanaf 99 euro exclusief btw huurt u al een kantoorruimte bij ons.

06

5 sterren
service

Wij proberen altijd zo snel mogelijk een passende oplossing te zoeken bij problemen.

Kantoorruimte huren? Plan een bezichtiging!

Laat ons weten wanneer het u goed uitkomt. 

Of bel ons direct

Indien wij in gesprek zijn, kunt u via bovenstaand contactformulier een bericht achterlaten en nemen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Graag tot ziens in Sneek!